Iskolai felügyelet

Kedves Szülők! A Kormány 220/2020. (V. 22.) Korm. rendelete az iskolák 2020. júniusi működéséről 1 .§ alapján tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. június 02. és 2020. június 26. között iskolánk megszervezi a tanulók felügyeletét. A felügyeletet egészséges gyermek veheti igénybe és az igénybe vevők részéről is a járványügyi szabályok betartása kötelező.

Tovább

Iskolai beíratkozás

Tisztelt Szülők, kedves leendő első osztályosok! Az általános iskolai beiratkozás az idei évben sem marad el, csak az eddigiektől kicsit eltérő módon zajlik. Az EMMI miniszterének 7/2020. (III. 25.) határozata a 2020/2021. nevelési, illetve tanévre történő óvodai, valamint általános iskolai beiratkozásról módosította a 2020/2021. tanítási évre történő iskolai beiratkozások szervezését. EMMI rendelet/határidők letöltése Ennek megfelelően…

Tovább

Kedves Szülők! Kedves Tanítványaink!

Ezúton szeretném kifejezni köszönetemet Mindannyiuknak, hogy a digitális munkarend bevezetése során nagy igyekezettel támogatják iskolánk pedagógusainak munkáját. Átérzem és megértem azokat az erőfeszítéseket, amely során próbálják  – a napi élethelyzetek megoldása közepette – gyermekeiket ösztönözni és támogatni az iskolai feladatok elsajátításában.

Tovább

Tisztelt Szülő!

Értesítjük, hogy a koronavírus-helyzet kapcsán a köznevelési intézményekben 2020. március 16-tól elrendelt iskolalátogatási tilalom fennállása idején – miután tanítási szünet nem került elrendelésre – továbbra is biztosítani szükséges a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi. XXXI tv. szerinti intézményi gyermekétkeztetést.

Tovább

Tisztelt Szatymaziak!

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) a rájuk bízottakért érzett felelősségtől vezérelve, a koronavírus-járvány Magyarországon való megjelenése miatt meghirdetett veszélyhelyzetben, visszavonásig a következő rendelkezéseket lépteti életbe:

Tovább

Tisztelt Szülők!

A koronavírus járvány terjedése miatt a Kormány új munkarend bevezetését rendelte el a köznevelési intézményekben a 1102/2020. (III. 14.) Korm. határozat alapján. A 3/2020. (III. 14.) EMMI határozatban az iskolákban a tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről döntött. Az új munkarend értelmében a tanulóknak tilos a köznevelési intézmények látogatása. A tananyag kijelölése, a tanulási folyamat ellenőrzése…

Tovább

Tisztelt Szülők/Gondviselők!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma az új koronavírus kapcsán kialakult helyzetre való tekintettel az alábbiakról tájékoztatja Önöket. Jelenleg Magyarországon az Operatív Törzs tájékoztatása szerint egyelőre elkülönült, egyedi esetek vannak, így jelenleg is legfontosabb feladatunk a megelőzés, a járvány továbbterjedésének, a járványgócok kialakulásának megakadályozása.

Tovább