Kedves Szülők! Kedves Tanítványaink!

Ezúton szeretném kifejezni köszönetemet Mindannyiuknak, hogy a digitális munkarend bevezetése során nagy igyekezettel támogatják iskolánk pedagógusainak munkáját. Átérzem és megértem azokat az erőfeszítéseket, amely során próbálják  – a napi élethelyzetek megoldása közepette – gyermekeiket ösztönözni és támogatni az iskolai feladatok elsajátításában.

Tovább

Tisztelt Szülő!

Értesítjük, hogy a koronavírus-helyzet kapcsán a köznevelési intézményekben 2020. március 16-tól elrendelt iskolalátogatási tilalom fennállása idején – miután tanítási szünet nem került elrendelésre – továbbra is biztosítani szükséges a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi. XXXI tv. szerinti intézményi gyermekétkeztetést.

Tovább

Tisztelt Szatymaziak!

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) a rájuk bízottakért érzett felelősségtől vezérelve, a koronavírus-járvány Magyarországon való megjelenése miatt meghirdetett veszélyhelyzetben, visszavonásig a következő rendelkezéseket lépteti életbe:

Tovább

Tisztelt Szülők!

A koronavírus járvány terjedése miatt a Kormány új munkarend bevezetését rendelte el a köznevelési intézményekben a 1102/2020. (III. 14.) Korm. határozat alapján. A 3/2020. (III. 14.) EMMI határozatban az iskolákban a tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről döntött. Az új munkarend értelmében a tanulóknak tilos a köznevelési intézmények látogatása. A tananyag kijelölése, a tanulási folyamat ellenőrzése…

Tovább

Tisztelt Szülők/Gondviselők!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma az új koronavírus kapcsán kialakult helyzetre való tekintettel az alábbiakról tájékoztatja Önöket. Jelenleg Magyarországon az Operatív Törzs tájékoztatása szerint egyelőre elkülönült, egyedi esetek vannak, így jelenleg is legfontosabb feladatunk a megelőzés, a járvány továbbterjedésének, a járványgócok kialakulásának megakadályozása.

Tovább