Tájékoztató

Az iskola ügyeleti napja: augusztus 6. (csütörtök) 9:00-13:00-ig, ekkor van lehetőség előzetes egyeztetés nélkül is hivatalos ügyek intézésére. Minden más esetben kéréseiket, kérdéseiket az iskola@szatymaz.hu e-mail címre küldhetik vagy kereshetnek minket a 62/283-149 telefonszámon.

Tovább

Itt a nyári szünet!

Tisztelt Szülők! Kedves Tanítványaink! Örömmel jelentem, hogy megcselekedtük, amit megkövetelt tőlünk a veszélyhelyzet! Embert próbáló időszakon vagyunk túl. A 2020. március 16-ától megvalósított digitális tanrend szerinti oktatás a június 15-i utolsó tanítási nappal lezárult.

Tovább

TRIANON 100

1920. június 4-én délután a Párizstól 20 km-re nyugatra fekvő Versailles városában, a XIV. Lajos által építtetett hatalmas barokk kastély parkjában lévő Nagy-Trianon nevű palota galéria termében egy íróasztalon az első világháború győztes hatalmai aláíratták a független Magyarországgal azt a békeszerződést, amely rögzítette ezen új ország határait.

Tovább

Iskolai felügyelet

Kedves Szülők! A Kormány 220/2020. (V. 22.) Korm. rendelete az iskolák 2020. júniusi működéséről 1 .§ alapján tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. június 02. és 2020. június 26. között iskolánk megszervezi a tanulók felügyeletét. A felügyeletet egészséges gyermek veheti igénybe és az igénybe vevők részéről is a járványügyi szabályok betartása kötelező.

Tovább

Iskolai beíratkozás

Tisztelt Szülők, kedves leendő első osztályosok! Az általános iskolai beiratkozás az idei évben sem marad el, csak az eddigiektől kicsit eltérő módon zajlik. Az EMMI miniszterének 7/2020. (III. 25.) határozata a 2020/2021. nevelési, illetve tanévre történő óvodai, valamint általános iskolai beiratkozásról módosította a 2020/2021. tanítási évre történő iskolai beiratkozások szervezését. EMMI rendelet/határidők letöltése Ennek megfelelően…

Tovább

Kedves Szülők! Kedves Tanítványaink!

Ezúton szeretném kifejezni köszönetemet Mindannyiuknak, hogy a digitális munkarend bevezetése során nagy igyekezettel támogatják iskolánk pedagógusainak munkáját. Átérzem és megértem azokat az erőfeszítéseket, amely során próbálják  – a napi élethelyzetek megoldása közepette – gyermekeiket ösztönözni és támogatni az iskolai feladatok elsajátításában.

Tovább

Tisztelt Szülő!

Értesítjük, hogy a koronavírus-helyzet kapcsán a köznevelési intézményekben 2020. március 16-tól elrendelt iskolalátogatási tilalom fennállása idején – miután tanítási szünet nem került elrendelésre – továbbra is biztosítani szükséges a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi. XXXI tv. szerinti intézményi gyermekétkeztetést.

Tovább