A 2018/19-es tanév kezdetét iskolánk tanulói és pedagógusai nemcsak az iskola falai közt, illetve annak udvarán, hanem az Isten házában is megünnepelték.

Szeptember 9-én tanévnyitó diákmisén vettünk részt, melynek keretében a sok hasznos lelki útravaló mellett István atya az iskolatáskákat is megszentelte. Bátorításképpen elmondott egy tanmesét, melynek legfőbb üzenete az volt, hogy nem kell aggódnunk, hisz ez a tanév is, mint minden más, elmúlik, elmúlik, elmúlik. A mise végén szó szerint égi áldás hullott mindannyiunkra, hiszen a karzatról alászálló kis cetliken mindenki elolvashatta a feléje sodródott bölcs gondolatot, melynek emésztgetéséhez a templomkertben minket váró finom falatok is társultak. A kellemes egyházi tanévkezdést ezúton is szívből köszönjük minden ezen fáradozónak!

Szeptember 13-án iskolánk pedagógusai látogattak el a szegedi Dómba, ahol Kiss-Rigó László, püspök atya celebrált Veni Sancte misét. A zsúfolásig megtelt templomban a tanévnyitó szép gondolatok mellett vezetői kinevezések is átadásra kerültek, többek közt iskolánk igazgatóasszonya, Barna Károlyné részére, s a Szeged-Csanádi Egyházmegye által fenntartott, köznevelési feladatokat ellátó 84 intézményben dolgozó kollégánkkal együtt kértük a jó Isten áldását és kegyelmét a 2018/19-es tanévre.