A felső tagozatosok farsangját egy szép tavaszi napon március 1-jén tartottuk a Faluházban. A rendezvény felelőse a 7. évfolyam a hagyományokhoz híven már egy hónappal korábban kihirdette a farsang témáját, amely az idén a nemzeteket vette célba. A hetedikesek által bemutatott palotás nyitótáncot követően egy képzeletbeli világkörüli utazásban volt részünk az igazán sokszínű és látványos osztályprodukcióknak köszönhetően. Az igényesen összeállított műsorok láttán a nézők megismerkedhettek egy-egy nemzet viseletével, táncával, és egyéb jellemzőivel természetesen az alkalomhoz illő humoros formában. A szokásokhoz híven sor került az előadások értékelésére és jutalmazására is – I. hely: 6.b, II. hely: 6.a, III. hely: 8.b.  A jó hangulatú délutánt az értékes ajándékokkal teli tombolahúzás és közös tánc zárta.

Köszönjük minden szülőnek és támogatónak, aki adományával, munkájával vagy egyéb módon hozzájárult a rendezvény sikeréhez.

Támogatóink: a 7. évfolyam szülői munkaközössége, Antares Hungary Kft., Báló István, Dohányné Kothencz Zsuzsanna, Erdélyi Istvánné MINI ABC, Ficánkák, Frank Dezső, Minyó Zoltán, Németh Anikó, Szabó Sándor, Szatymazi Polgárőrök, SZEMP AIR KFT.