A farsangi időszak utolsó péntekén – február 21-én – került megrendezésre a felső tagozatosok farsangi mulatsága.

A hagyományokhoz hűen a Dankó Pista Faluház adott otthont a rendezvénynek. Kevesen emlékeznek már rá, de ez az intézmény régen filmszínházként, azaz moziként is működött. Ezt a funkciót csempésztük újra a falai közé, hiszen idén a fellépő osztályok mozifilmek részleteiből szemezgettek. A műsor az Oscar-gála hangulatát idézte, felvillantva az előkészületek, illetve az aranyszobrocska átadásának pillanatait. Újításként az osztályműsorok értékelése mellett az egyéni teljesítmények is díjat kaptak. 8 kategóriában hirdettek győztest; megtudhattuk például, hogy ki a legjobb táncos, a legjobb színésznő, de a legviccesebb jelmez tulajdonosa is Oscar-díjat és – stílszerűen – egy Cinema City belépőt kapott elismerésül.

A tombolatárgyak sorsolását követően önfeledten szórakozhattak diákjaink. A korosztály igényeit kielégítő zenék, Csaba Gergely, tavaly elballagott tanulónk közreműködésével hangoztak fel.

Köszönjük támogatóinknak a rendezvény sikerességéhez való hozzájárulást!

Támogatók: Antares Hungary Kft., Báló István, Calendula Kft., CE-Glass Kft., Erdélyi Istvánné MINI ABC, Írisz Gyógyszertár, Kékes-Szabó Norbert és neje, Szabó Sándor, Szatymazi Polgárőr Egyesület, Szatymazi Reptér Kft.