Iskolánk tanulói ebben a tanévben számos versenyen bizonyították felkészültségüket. Ezek között volt olyan megmérettetés is, amely többfordulós volt. A versenysorozat végén pedig jelenléti formában kellett összemérni tudásukat a versenyzőknek.

Ilyen volt a „Harmatcsepp” Tanulmányi Verseny is, amely az ország katolikus iskolái számára volt meghirdetve. 2024. május 25-én szombaton Budapesten került megrendezésre az előválogatón legügyesebben szerepelt tanulók megmérettetése. Nagy örömünkre, Kónya Bianka Eliza (4.b osztályos tanuló) 2. helyezést ért el az igen csak gondolkodtató feladatok megoldása során. Gratulálunk a sikerének! Köszönjük a felkészítő tanárának – Dékányné dr. Balogh Andreának- is a munkáját.

Az idén először került megrendezésre a Szeged-Csanádi Egyházmegyében a Szépíró verseny. Iskolánkat 4 tanuló képviselte alsó és felső tagozaton egyaránt. Barta Tamás 2.a osztályos korcsoportjában a 3. legszebben író tanuló az Egyházmegyében. Gratulálunk teljesítményéhez! Köszönjük a felkészítő munkáját Kasza Ágnesnek.