„ A gyermeket tiszteletben kell fogadni, szeretetben kell nevelni és szabadságban kell elbocsátani.”

Örömmel üdvözlöm iskolánk honlapján.

Ezen a felületen tájékozódhat mindennapi életünkről, tanulmányi eredményeinkről, kulturális- és sport rendezvényeinkről, ünnepségeinkről, művészeti tevékenységeinkről.

Iskolánkban a gyermekek nevelésén és oktatásán túl nagy hangsúlyt fektetünk a közösségi életre is.

Úgy véljük, hogy az első iskola jelentősen meghatározza a nyílt, tiszta lelkű, kíváncsi, tudásra vágyó gyermek jövőjét. Munkánkat e felelősség tudatában igyekszünk végezni.

Fontos számunkra a szülői közösség, akikkel összhangban igyekszünk tanítványainkat harmonikus személyiségű fiatallá nevelni. E munkálkodás nyolc éve alatt számos akadályt és problémát megoldva juttatjuk el a növendékeinket egy újabb lehetőség kihasználásához, a középiskolába, ahol korábbi érdeklődésüket felkeltve alapozhatnak a nálunk megszerzett tudásukra.

Ezt segíti számos szakkör (rajz- és ábrázolás, háztartási gyakorlatra felkészítés, kínai nyelvoktatás), a diáksportkör, művészeti foglalkozás (furulya, zongora, modern tánc). Angol nyelvi próba-nyelvvizsgát tehetnek diákjaink a 7. évfolyamon, illetve évek óta nagy számban tesznek sikeres ECDL-vizsgát tanulóink a 7. és 8. évfolyamon.

„ Ha terveid vannak, egyszerűen tűzd ki a céljaidat, és cselekedj!”

Örömmel látjuk rendezvényeinken, nyílt napjainkon. Látogasson el hozzánk személyesen is!


Barna Károlyné
igazgató