Iskolánk Jótékonysági Farsangi Jelmezbálja 2017. január 21-én, szombaton került megrendezésre településünk Művelődési házában. A 70-es, 80-as évek világát megidéző est folyamán elsőként Szatymaz polgármestere, Barna Károly úr, majd iskolánk igazgató asszonya, Barna Károlyné Mónika néni köszöntötte az egybegyűlteket. Roszkos Annamária modern táncos növendékeinek hangulatos táncbemutatója után iskolánk pedagógusai idézték meg a 70-es, 80-as évek hangulatát korabeli tévéműsorok megelevenítésével. Az egész estén-éjszakán át tartó svédasztalos lakomát és táncot csupán az izgalmas bálkirály- és bálkirálynő-választás, illetve a nagy népszerűségnek örvendő tombolasorsolás szakította félbe. Megszavazásra került a jövő évi tematika is: meseszereplőkként találkozzunk (ismét) jövőre!

A bálon befolyt összeget az előzetesen meghatározott célnak megfelelően iskolánk udvarának rendezésére és megszépítésére fordítjuk tavasszal. Köszönjük szépen mindenkinek, aki ehhez a báli belépő vagy támogatójegy megvásárlásával hozzájárult, továbbá mindazoknak, akik egyéb támogatással, felajánlással vagy munkájukkal a bál megszervezéséhez és sikeréhez hozzájárultak.

A bálon készült összes hivatalos kép – emléknek és kedvcsinálónak: https://drive.google.com/drive/u/0/folders/0B1e0qzRKgZEsYnpiVGF3Vy1JM1U

     Barna Károly, polgármester úr köszöntője

     Barna Károlyné, igazgató asszony köszöntője

     Modern táncosaink bemutatója

     Delta

     TV torna

     Mézga család

     Mojszejev táncegyüttes, Híradó

     Dallas

     Finálé

     A tanári műsor szereplőgárdája

     Vacsora

     Tánc

     Bálkirály- és bálkirálynő-választás

     Tombolatárgyak

     Tombolasorsolás