Június 17-én intézményünk 26 tanulója búcsút vett a Szatymazi Általános Iskolától.

A 8.a osztály diákjai már hetek óta a közelgő esemény lázában égtek. Újabb és újabb ötlettel álltak elő, hogy ballagási ünnepségük eltérjen a korábbi évek ceremóniáitól, egyedi, csak rájuk jellemző legyen.

Szükségét érezték, hogy megmutassák mit kaptak, mivel gazdagodtak az itt eltöltött nyolc esztendő alatt. Pedagógusaik, edzőik támogatásával elért eredményeiket számba vették és szimbolikusan megjelenítették. Utazóládájuk tanulmányi versenyek elismerő okleveleit, sportversenyek érmeit, kupáit, közösségi munkájuk jutalmát, és sok-sok együtt átélt élmény emlékét zárja magába.

 

A hetedikesek részére – hagyományteremtő szándékkal – átadott évkönyv első lapjain a 2016/2017-es tanév búcsúzó nyolcadikosainak felejthetetlen iskolai pillanatai elevenednek meg.
Úgy vélem, utolsó közös programjukat, a ballagást is a kedves emlékeik között őrzik majd, hiszen egy szervezettségében és külsőségeiben is színvonalas ünnepség keretei között bocsátotta őket útjukra Barna Károlyné, intézményvezető asszony.
Ezúton is köszönjük a támogatóink által felajánlott virágokat, dekorációs kellékeket, melyek ünnepélyessé, alkalmivá varázsolták intézményünket, valamint köszönjük a díszítésben közreműködő szülők munkáját. Támogatók: Bartucz Géza, Csányi István, Garten Arch, Gyuris Zsuzsanna, Jójárt Imréné, Kopasz György, Lippai József, Náczi András, Nagygyörgy József és Széll József és neje.

 

Rácz Andrea