2018. február 2-án tartottuk iskolánkban az alsó tagozatosok farsangi mulatságát.

A gyerekek és tanítóik már reggel jelmezben érkeztek az iskolába, hogy kezdetét vehesse a móka. A rendhagyó tanítási órák mindegyikén a farsang volt a téma, többek közt beszélgettek, verseltek, zenéket hallgattak, kézműveskedtek az osztályok, illetve a néphagyománynak megfelelően összeírták és kiszebábra tűzték mindazokat a bajokat, amiktől meg szeretnének szabadulni.

A délutáni programoknak már a művelődési ház nagyterme adott otthont. Andrea néni rövid köszöntője után Roszkos Annamária kezdő és haladó modern táncosai tartottak színvonalas bemutatót, amit az alsós tanító nénik meglepetéstánca követett. Az osztályok műsorszámai és a jelmezes felvonulás után tombolasorsolás, eredményhirdetés és tánc volt a program. Nagy népszerűségnek örvendett a seprűtánc, a limbó hintózás és a vonatozás, amellyel pedagógusaink törekedtek minden kispajtást bevonni, megmozgatni.

A farsangi buli jó hangulatáról Nándi bácsi, a finom falatokról és kortyokról Báló Pista bácsi gondoskodott- munkájukat ezúton is köszönjük. A szervezés idén Kasza Ági tanító néni és a 3. osztály feladata volt -ezúton is köszönjük a szülői munkaközösség szorgos és lelkes munkáját és a sok-sok felajánlást! Köszönjük és egyben gratulálunk az osztálytanítóknak a gyerekek által előadott műsorok betanításához! A felajánlott támogatásokat a gyerekek nevében is szívből köszönjük az alábbi felajánlóknak: Antares Hungary Kft., Gyuris Zsuzsanna, Ilona és Társai Bt., Márta Ferenc (Törpi Diszkont), Csipet Csapat Nagycsaládosok Egyesülete, Báló István, Thurzó Patika.

Pölösné Hudák Dóra