Advent kezdetére természetesen iskolánkat is ünnepi díszbe öltöztettük, megjelentek a folyosók girlandjai, és a tantermek kívül-belül a karácsony közeledtét jelezték.

Iskolánk osztályai idén természetes anyagok felhasználásával alternatív karácsonyfákat készítettek tantermük, majd a templom hangulatos dekorálása, ahol egyébként ügyes rajzosaink remekművei is kiállításra és megcsodálásra kerültek.

Az előző évhez hasonlóan iskolánk az idén is megajándékozta a 8. osztályainkat egy-egy fenyőfával, melyeket a hagyományhoz híven a végzős tanulók díszítettek fel a saját ízlésük szerint még emlékezetesebbé téve az utolsó karácsonyukat az iskolánkban. Az ünnepi dekorációt kiegészítve az idei karácsonyfák is méltó díszei lettek az iskola folyosóinak, sőt idén még jelképes ajándékok is kerültek a fák alá, ugyanis fejlesztő játékokkal gazdagodott iskolánk eszköztára.

A Mikulás osztálykeretek között találta diákjainkat. Volt, ahol kölcsönös ajándékozással, máshol közös osztályprogrammal készültek a szülők, osztályfőnökök.