A Szegedi Rendőrkapitányság Sándorfalvi Rendőrőrsének munkatársai látogattak iskolánkba október 20-án. A kerékpáros közlekedési program során az elméleti közlekedési tudnivalók és a kerékpáros ügyességi pálya mellett olyan fontos dolgokról is hallhattunk előadást, mint a segélyhívás és a biztonságos internethasználat.

A gyerekek három helyszín bejárásával tanulhattak, tapasztalhattak és mérhették fel a KRESZ- és bicajtudásukat: közbiztonsági előadás az iskola étkezőjében, KRESZ teszt az osztálytermekben és kerékpáros ügyességi verseny az iskolánk udvarán. A gyerekek délelőtti teljesítményének értékelése és összesítése során a legkiválóbban teljesítő tanulóink díjazásban és értékes jutalmakban részesültek (bár egyéb apróságok is kiosztásra kerültek, így senki sem ment haza üres kézzel).

Alsó tagozaton: I. helyezett Nagy Viktória (2.b), II. helyezett Kovács Jázmin (2.a), III. helyezett Czékmán Hanna (3.a).

Felső tagozaton: I. helyezett Bartók Miklós Dániel (8.a), II. helyezett Bozóki Kata (8.a), III. helyezett Molnár Kitti (8.a).

Rendkívül hasznos időtöltés volt, melyet ezúton is köszönünk a rendőrségnek, a hozzánk ellátogató rendőröknek!