Az elmúlt 8 év folyamán minden tanévben kitűnő tanulmányi eredményt elért tanulóinknak szeretnénk külön elismerésünket kifejezni a Szent István Katolikus Általános Iskola nevelőtestülete nevében.
–       Kis Blanka 8.a osztályos tanuló,
–       Szilasi Karina 8.a osztályos tanuló,
–       Posta Dorina 8.b osztályos tanuló,
–       Vékes Fanni 8.b osztályos tanuló.

A 2023/24. tanévben kitűnő tanulmányi eredményéért elismerésben részesült:
–       Szabó Benedek 8.a osztályos tanuló.

A 2023/24. tanévben jeles tanulmányi eredményéért, példamutató magatartásáért és szorgalmáért elismerésben részesült:
–       Kiss Kiara Gréta 8.a osztályos tanuló,
–       Szarka Mirtill Jázmin 8.a osztályos tanuló,
–       Farkas Roland 8.a osztályos tanuló.
–       Polgár Loretta 8.b osztályos tanuló,

Kiemelkedő közösségi munkájáért elismerésben részesült:
–       Maróti Ramóna 8.a osztályos tanuló,
–       Berta Melinda Orsolya 8.b osztályos tanuló.

A természettudományi versenyeken elért kiemelkedő eredményeiért elismerésben részesült:
–       Molnár Máté 8.b osztályos tanuló.

A Zrínyi Ilona matematikaverseny vármegyei/területi fordulóján a Szent István Katolikus Általános Iskola legeredményesebb versenyzője elismerésben részesült:
–       Szabó Benedek 8.a osztályos tanuló, akinek felkészítő tanára Nagymihály Tünde is elismerésben részesült eredményes és hatékony felkészítő munkájáért.

Kiemelkedő ritmikus gimnasztika sporteredményükért elismerésben részesült:
–       Kis Blanka 8.a osztályos tanuló,
–       Kiss Zoé 8.a osztályos tanuló,
–       Petrács Alexandra 8.a osztályos tanuló.

Felkészítő edzőjük Madácsi Ildikó és Gábor Violetta büszkén üdvözli őket, hiszen 2019 áprilisában Somogyjádon került megrendezésre a Ritmikus Gimnasztika szakág Diákolimpia országos döntője. A kötelezően előírt labdagyakorlatukat ezüst éremmel díjazták a hat fős csapatnak. (további csapattagok: Dohány Eszter, Csíkos Júlia és Salánki Martina) A hagyomány utolsó díjazottjai ők, akik emellett további regionális és országos eredményekkel is büszkélkedhetnek, amiket a Berczik Sára és Heni néni emlékversenyeken érdemeltek ki.

2018-ban Veres Tiborné és Barna Károly alapításával létrejött a „Szatymazi általános iskolás gyermekekért” Alapítvány többek között azzal a nemes céllal, hogy a működtető kuratórium javaslatára elismerésben és jutalomban részesüljenek azok a tanítványaink, akik tanulmányi eredményükben és versenysikereikben iskolai közösségünk jó hírnevét öregbítették.

 

A „Szatymazi általános iskolás gyermekekért” Alapítvány  kuratóriuma nevében Feketéné Bárkányi Ilona kuratóriumi elnök asszony adta át a tanulói elismeréseket.

Kis Blanka
Alsó évfolyamokon ritmikus sportgimnasztika versenyek pl.: országos diákolimpia 2. hely.
7. osztály: Bor Pál fizikaverseny (vármegyei)  6.hely.
8. osztály: Bor Pál fizikaverseny (vármegyei) továbbjutás az elődöntőbe, a hódmezővásárhelyi Szent József Kertvárosi Katolikus Általános Iskola által megrendezett kistérségi „Kis fizikusok” csapatversenyen elért 2. helyezés, Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírási versenyen többszöri részvétel, idén továbbjutás a 2. fordulóba.
Több éven keresztül: Zrínyi Ilona Matematikaversenyen való eredményes szereplés, angol nyelvi versenyek (versmondó,feladatmegoldó).

Szabó Benedek
6. osztály: Országos Honismereti Tanulmányi Versenyen megyei 8. országos 9. helyezés.
7. osztály: a kisteleki Árpád Fejedelem Gimnáziumban és Technikumban megrendezett Informatika Versenyen I. helyezés, a Zrínyi Ilona Matematikaverseny vármegyei fordulóján elért előkelő 9. hely.
8. osztály: a Szegedi SZC Vasvári Pál Gazdasági és Informatikai Technikum által megrendezett térségi matematikaversenyen  II. helyezés, Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírási verseny első fordulója iskolai I. helyezés, továbbjutás a 2. fordulóba, A hódmezővásárhelyi Szent József Kertvárosi Katolikus Általános Iskola által megrendezett kistérségi „Kis fizikusok” csapatversenyen elért 2. helyezés, A Szegedi SZC Móravárosi Szakképző Iskola által meghirdetett angol nyelvi versenyen III. helyezés, a Zrínyi Ilona Matematikaverseny vármegyei fordulóján elért 10. hely.

Vékes Fanni
Az általános iskola nyolc évfolyamát kitűnő eredménnyel zárta, rendíthetetlen szorgalommal és kitartással végezte tanulmányi munkáját, mindig szívesen jelentkezett a meghirdetett tanulmányi versenyekre, melyeket kisebb nagyobb sikerrel teljesített. Rendszeresen részt vett a Simonyi Zsigmond helyesírási versenyen, benevezett a Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium online történelem versenyére. Társaival többször bekapcsolódott az angol nyelvű levelezős versenyekbe. Részt vett a Bor Pál fizika versenyen.
A Hódmezővásárhelyen megrendezett területi fizikaversenyen 2. helyezést ért el csapatban. Gyakran kapott szerepet az iskolai ünnepségeken és egyéb rendezvényeken. Rendszeresen vállalt felolvasást az egyházi szertartásokon a templomban. Az osztályközösséget érintő feladatokból is aktívan kivette a részét. Magatartása, tisztelettudása és szerénysége mindvégig példamutató volt a nyolc év alatt.

 

Fotóalbum megtekintése