2018. május 17-én Területi Tematikus Angol Versenyt rendezett iskolánk angol munkaközössége. Miután 2018 a Családok éve, a résztvevő csapatok idén a „Families” témakörben gyakorolhatták és mérhették meg/össze az angoltudásukat. A jó hangulatú délután folyamán elsőként egy bibliai történetet dolgoztunk fel az interaktív tábla segítségével, majd vegyes rejtvényfeladatok következtek a családokról, a különféle családtagokról, a családi élet eseményeiről. A délutánt egy közös, angol imával zártuk, melyeket a családokért mondtunk.
A Szent Ágoston Katolikus Általános Iskola és Óvoda dóci, harkakötönyi, öttömösi és pusztamérgesi iskolájának vendégcsapatai és iskolánk, a Szent István Katolikus Általános Iskola két csapatának részvételével zajló versenyen az alábbi, igen szoros végeredmény született:
I. helyezett: Pusztamérges csapata: Gál Melánia Dóra, Gyuris Szilvána, Kazi Ramóna (felkészítő tanáruk: Pfeilmayer-Ördög Andrea)
II. helyezett: Szatymaz II. csapata: Csenki Adél, Ocskó Lili, Szabó Laura (felkészítő tanáraik: Doszpod Endréné és Lindholm-Csányi Eszter)
III. helyezett: Szatymaz I. csapata: Bosch Sára, Kónya Eszter, Polgár Szimonetta (felkészítő tanáruk: Lindholm-Csányi Eszter).
Szívből gratulálunk és mindenkinek köszönjük a lelkes részvételt és a kellemes élményeket! Találkoz(z)unk jövőre!

Pölösné Hudák Dóra
főszervező pedagógus