Ők azok, akik az egész évben a szentmiséken, liturgikus eseményeken aktívan szerepeltek, segítettek, ezért magánadományokból közösségi élményben részesülhettek Sutka István Atya és Dékányné Balogh Andrea szervezésében.

Plébániánk összeszokott kis ministráns csapata: Kormányos Viktor, Nyerges Ervin, Hegykői Boglárka, Csíkos Júlia, Maróti Dorottya, Szabó Panna, Molnár Anna, Molnár Máté, Csányi Rebeka, Ádok Amanda, Posta Dorina, Szász Tamara, Vékes Fanni, Róvó Máté, Auer Gergő háromnapos jutalom kiránduláson vettek részt Pécsen.

A ministránsokkal a kirándulás alatt megismertük a történelmi belváros összes nevezetességét, katolikus templomát. Minőségi ellenőrzést tartottunk a fagyizókban, megkóstoltuk a város összes jégkásáját, és bevizeztük magunkat az összes útba eső szökőkútban. Esténként a gyönyörű belvárosi szállásunk társalgójában közös játékkal múlattuk az időt.

Első nap a ministránsok válogatott csapata barátságtalannak induló foci meccset játszott a ciszterciek iskolájának 4. osztályával, melyet István Atya játékvezetésével barátságossá változtatta. Az izgalmas mérkőzés után a finom pizza vacsorát kólával is le lehetett öblíteni, nem is aludtunk sokat.

Másnap túráztunk a Misina-tetőre, száguldoztunk a városnéző kisvonattal. E nehéz nap után István Atya szakadó esőben beszerzett virslije és felejthetetlen limonádéja enyhítette a fáradtságunkat. Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat, és reméljük, hogy életreszóló barátságok szövődtek a gyerekek között. Hálásan köszönjük István Atyának minden segítségét, a ránk áldozott szabadidejét, a jókedvét, a belvárosi házak építészetéről szóló előadását, és anyagi támogatását.