Február 12-én rendezte meg a Házasság Hete rendezvénysorozat keretében a Karolina Iskola versmondó- és rajzversenyét. Ez az alkalom volt a nyolcadik az iskola életében.
Minden évben egy idézet, gondolat adja meg a rendezvény irányvonalát. Az idei: ” A szeretet, ha tiszta szívből fakad, elkíséri az embert, amíg él.” Iskolánk alsó tagozata, 1-4. osztályig képviseltette magát mindkét versenyben.

Versmondóink becsülettel helyt álltak, pontos versmondásukkal, felkészülésükkel vitték iskolánk jó hírét. Papp Zsombor, Vörös Viola Panna (mindketten 1.a, felkészítő tanáruk Zomboriné Őze Edit), Tót Dániel (2.a, felkészítő tanára Kasza Ágnes), Csík Áron (3.a, felkészítő tanára Pölösné Rovó Zsanett), Kiss Kiara (4.a, felkészítő tanára Völgyesi-Sándor Gabriella), szeretettel gratulálunk!

A rajzpályázat 1-2.osztályosoknak: Székely Magda: Kirándulás esőben című versének illusztrációja, a 3-4-es korosztály Cseh Katalin: Meghatározás című versének élményszerű megjelenítése.
Helyezések:
Mintegy 190 pályamunkából lett megosztott 2. helyezett az 1-2-osok csoportjában Kovács Klára Virág és Terhes Petra (mindketten 1.a, felkészítő tanáraik Németh Gabriella és Zomboriné Őze Edit).
3. helyezett Tót Dániel (2.a, felkészítő tanárai Kasza Ágnes és Csillagvári Gusztávné), a 4-esek közül Maróti Ramóna (4.a, felkészítő tanára: Völgyesi-Sándor Gabriella) illusztrációja ért el 3. helyezést.

Meg szeretném osztani, hogy a Karolina Iskola szívélyes fogadtatásban részesített minket, bőséges uzsonnával, teával kínáltak meg minden versenyzőt, tanárt, kísérőt. Megbecsülésük jeleként a felkészítő tanárok is kaptak emléknyakláncot, minden versenyzőt, a helyezést el nem érőket külön gyümölcscsomaggal látták el. Példaértékű a vendégszeretet, amit náluk tapasztalunk!