Szeptember hónap utolsó péntekje Az egészségtudatos gondolkodás és iskolai mozgástevékenységek, azaz a Magyar Diáksport Napja. Ez idén szeptember 25-ére esett és iskolánk is csatlakozott az országos kezdeményezéshez – természetesen a járványügyi helyzet előírásainak a betartásával.

Délelőtt együtt tornáztunk az iskolánk udvarán, majd egészségtotót tölthettek ki az osztályok arra vállalkozó képviselői. A rajz és technika órák, valamint a napközis, tanulószobai és rajz szakköri foglalkozások keretében szebbnél szebb alkotásokon jelenítették meg az egészséges életmódot a tanítványaink, majd a legjobbnak ítélt rajzokból kiállítást rendeztünk mindenki épülésére. A programokba bekapcsolódó gyerekeket egy-egy müzliszelettel jutalmaztuk. Másnap a Futafalu rendezvényen futotta volna le az iskola apraja-nagyja a jelképes 2020 kilométert, ám az időjárás közbeszólt – ennek pótlására a tervek szerint október 10-én kerül majd sor.

Az iskolai programok szervezéséért és lebonyolításáért külön köszönet Doszpod Endréné, Balogh Bernadett és Pölösné Hudák Dóra tanárnőknek, továbbá természetesen valamennyi segítő kollégának!

Jó egészséget mindenkinek! Egészségünkre!